GRO

Hvem er GRO?

   
GRO er en lille, selvstændig virksomhed, som har legeplads i og kontor på Glædelundgård i Naturlejren. De tilbyder skræddersyede teamudviklings- og nichearrangementer i naturen, som danner rammen om deres aktiviteter. Holdet er Friluftsvejledere fra Københavns Universitet, Skovskolen, og i Naturlejrens vilde, fantastiske natur udnytter de deres erfaringer inden for friluftsliv, ledelse, forretningsudvikling, kommunikation, Michelín-kokkeri (over bål naturligvis), samt koordinering og afvikling af store (tv-)events til at understøtte udviklingen af teams og lave niche-arrangementer. Og så har de certificeringer inden for kano, kajak og træklatring. De henvender sig både til private og offentlige virksomheder, kommuner og NGO’er samt privatpersoner/grupper. Aktiviteterne tager udgangspunkt i området, hvor der kan flere bålpladser, skovområder, søer, en gammel skyde- og håndgranatbane, enge og blomstermarker. Naturen står i stærk kontrast til den forladte kaserne på området, som også kan inddrages i aktiviteterne – fx til o-løb.

Trænger din medarbejdergruppe til et fagligt løft og fokus på det sociale samvær?

GRO er specialister i udvikling af teams, og supplerer gerne deres egne aktiviteter i naturen med faglige inputs – fx eksterne foredrag eller workshops om digitalisering, risikostyring, projektledelse, bushcraft eller andre friluftsskills.

 

 

Og så gør de en dyd ud af forarbejdet.

 “Et grundigt forarbejdet er altafgørende, når vi skal forberede og afholde en teamdag. For når vi kender teamet og ved, hvilken udfordring, de vil arbejde med, kan vi fokusere hver enkelt aktivitet mod dette fokusområde.

Vi bruger naturens elementer og vejret som redskab, og med løbende opsamlinger og refleksioner i gruppen, skaber vi en transfer til teamets hverdag. Dette er er essentielt for teamets og den enkeltes udvikling på den lange bane.” Ditte Vika Lønow, medejer af GRO.

 

 

Succesoplevelser vokser vi af som mennesker!

Holdet bag GRO ønsker at inspirere deres deltagere til at udforske grænser og derigennem opdage nye kompetencer, som kan give dem nye handlemuligheder i dagligdagen, men aldrig at overskride denne vigtige grænse i arbejdet med selvudvikling.

 

 

Samarbejde med Røde Kors

I 2020 etablerede GRO et samarbejde med Dansk Røde Kors. Dette betyder, at der kan tilkøbes et førstehjælpskursus med en certificeret instruktør fra Røde Kors.

Så I kan kombinere jeres teamdag med fx faglige aktiviteter, førstehjælpskursus og middag.

 

 

Unikke private arrangementer

Ønsker du en helt unik fødselsdag eller konfirmation? Eller måske et bryllup i tipi med lyskæder, bålfade og udsigt over Arresø? Så er dette også noget, som GRO tilbyder.

Menuen udvikles af holdets Michelín-kok, Erik, og det topprofessionelle hold bag GRO vi sørge for, at din/jeres dag bliver helt speciel. Alt skræddersys ud fra dine ønsker.

Løbende afholdes også Parforce og Gribskov Trekket over 2-3 dage på hesteryg samt workshops i familie-friluftsliv og meget andet.

 

 

 

Oplevelser for alle under Covid-19

De fleste er påvirket af de restriktioner, som Covid-19 medfører. Det kræver noget ekstra af os alle.

Derfor er behovet for at være fysisk sammen større end nogensinde!

Både Friluftsrådet og Sundhedsstyrelsen anbefaler, at man søger udendørs, hvis man skal mødes i sociale sammenhænge. De udendørs rammer er noget af det, der gør det muligt for os at tilrettelægge og trygt afvikle et program under hensyn til Covid19-situationen, som vi følger med stor respekt.

Derfor udvikler vi arrangementer, der taler ind i den nye virkelighed og som afholdes udendørs i Covid19-sikre rammer.

 

 

Alle arrangementer og aktiviteter er tilrettelagt efter myndighedernes anvisninger.

 

 

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud.

Kontakt

Hjemmeside: www.gro-nu.dk

Facebook @GRONuApS

Instagram @gro_nu.

Tlf. 3022 4003

Mail: kontakt@gro-nu.dk

GRO – UNIKKE OPLEVELSER